Envist

Har en huvudvärk som hängt i sen stan brann känns det som....Många är ju sjuka nu, framför allt på jobbet! Jag är tyvärr inte toleranta chefen när folk är sjuka=(
Hoppas, hoppas att kidsen håller sig friska. Jag och mannen har snart en cityhelg och det behöver vi hur mycket som helst!

Reflektion

Att ha 2 AS barn i huset är som att bli vaccumförpackad.
All luft är borta och på utsidan är det bara knöligt och plastigt.
Vi säger inte jag älskar dig längre....

Första dagen på resten av vårt liv

Ja, så känns det nästan. I är inskolad o klar på detta fantastiska dagis. Man hade givit upp hoppet om att det skulle finnas en plats som skulle funka, men det finns det. Med människor som tycker att det här är kul, HURRA!
I är lite gladare och mer lättstyrd igen, men det är fullt ös hela tiden. Hur i hvete orkar man ha fullt ös jämt?! Jag är helt färdig efter  min med honom...
M hade en härdsmälta idag på fritids, inget man sa var bra. Jag HATAR det, hon lyssnar inte ett skit. Jag blir såå provocerad och så är jag oxå nere på dagisnivå. Inte hjälpte det att jag stod på jobbet och pratade med henne heller. hade bara lust att skrika åt henne, men nu fick det bli: NU RÄCKER DET!! Suck.
Jag har Ågren för doggen, kan inte riktigt stå för det själv tror jag.

Dåligt,dåligt. Men härifrån blir det bara bättre. Eller?!

4 mån sen jag bemödade mig att göra ett inlägg. Till mitt försvar kan jag säga att det varit minst sagt turbulent, hemma, dagis, på jobbet, med föräldrar, ja man kan nog säga allt. I har haft det skittufft på dagis under sista 2 mån av hösten. Tillslut fick vi nog och plockade honom därifrån och nu har han fått plats i en Asgrupp. Kommer bli kanon. Han har varit hel speedad hur länge som helst och jag hoppas att det fått ett slut nu (tack Juni!) Jag ORKAR inte plocka upp the pieces än enda gång till. Då kommer ngn att få plocka upp mig i små partiklar... Vi har börjat fundera på medicin, kontroversiellt värre. Det finns så många åsikter och funderingar kring detta, är det rätt eller fel. Time will tell.
Jobbet, åh, jobbet. Suck och kul! Det känns iaf lite som att jag kommer ngn vart. Man börjar bli gammal räv på stället, shit va konstigt.

Doggen är på "retreat" (men vi har inte talat om att den är permanent) Jag tycker det är ledsamt att han inte bor med oss längre. Bättre hund har jag inte träffat.

Tjing!

RSS 2.0