Semester

Äntligen!!! Vi har haft en ganska bra början på semestern. Vin & hummer hos "familjen sen" i fredags, barnen sov där. Så vi fick cykla hem själva mitt i natten. Det gjorde inget...
Bio & popcorn igår. Sonen var bara ut 3 ggr och tyckte att filmen var bra.
Det som varit mindre bra är att sonen får "sjunk" Blir blek, darrig och illamående till och från. Ringde rådgivningen, dom sa: beställ en läkartid så fort du kan. Jag hoppas att jag är överkänslig och överbeskyddande, men jag har samma känsla som när sonen var sjuk för 2 år sen. Det känns inuti att han inte är frisk! Men som sagt, det kan ju vara överkänsliga tentakler (hoppas)
Familjen (utom jag och hunden) är ute och fiskar. Det är meningen att jag ska torka golv, men det är sååå tråkigt. Jag ska bara göra lite annat först. Det är så skönt att vara själv hemma och om några dagar blir jag själv hemma i 4 dagar. Tack kära man!!!!
Imorgon har dottern ridläger, hon har längtat sååå.
Nu ska det klistras kardborreband ( i mitt försök till strukturerande för ett fyrkantigt liv)

Vad dåligt

Det börjar bra det här med bloggandet.... Regelbundet och bra;-)
Jobbar min sista vecka innan semestern och det är tokmycket att göra. Jag är så trött på semesterfirare!!!!!!
Det ska så sjukt skönt med semester och att vi ska ha lite semester för oss själva. Vive la France!
Dom senaste dagarna har varit ett töcken av hyperaktivitet. Skitjobbigt när man är allt annat än hyperaktiv själv. Vi famlar efter sätt/strategier att lösa allt. "Kanske funkar det om vi lägger all vaken tid på barnen och styr dom stenhårt med scheman" Känns väl sådär lockande, men om det skulle funka, I'll do anything, ANYTHING!!!
Vi hade bröllopsdag i söndags. Det var en höjdare....NOT! Vi blev barnfria i 3 timmar. Vi hann dra till Högbo på en fika. Bara för att hämta hem en skithungrig/stirrig son. MaPa resonerade (stolt) att dom minsann inte hade behövt något schema. Hurra, för oss!!!! Jag undrar när dom ska fatta?!
Jag håller på att strukturera varje liten del av hemmet just nu. Det klipps, klistras, lamineras, görs mallar mm. Jag ska bli en fyrkantig person.


Pssst mannen, visst känns det lite som att tjuvläsa sin frus dagbok.?! fniss


Kom ihåg

Jag måste försöka komma ihåg (när allt känns som jävligast) att det inte är så länge sen man låg där bredvid sonen i sjukhussängen och tänkte "vad som helst, bara han blir frisk igen"

alldeles ny

Jaha, har för första gången i mitt liv skapat en blogg. Har tänkt att använda den för att rensa mitt huvud, skriva ner tankar kring vardagen här hemma. Har man 2 barn med funktionshinder blir det MYCKET rensning och tankar....
Igår var en skitdag för sonen, jag hatar dom dagarna. Vill bara att klockan ska bli tillräckligt mycket så att han ska lägga sig, för morgondagen blir ju en bättre dag (eller?!) Varför det var en skitdag? Ja, skitföräldrar kan man väl säga. Inget schema, ingen sysselsättning, en sjuk förälder och en barometer till son. I know, it comes back to bite us in the ass, men ibland orkar jag bara inte. Och då blir det en skitdag.
Ja, då kan man ju kanske tänka att den här dagen borde börjat bättre. NÄ, sparkar, grin och skrik innan han ens slagit upp ögonen. Och det orkar man jättemycket av med 39 graders feber. Hur som helst, schemat var på plats och jag drev igenom mina beslut. Men ibland undrar jag, till vilket pris, mår han verkigen bra av detta ständiga tjafsande?
Det måste bli bättre någongång!
Dottern är hemma med mig idag. Hon har oxå varit klen, men är nu väldigt tillmötesgående och hjälpsam .....hmmm?
Imorgon är en annan dag.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0